in Uncategorized

Avtal med hittills största hotellkund för Zaplox

Zaplox har fått en order från Mélia, en spansk hotellkedja med sju kända hotellvarumärken och ca 370 hotell med 95 000 rum fördelade på fyra kontinenter. Ordern innebär att Zaplox’ lösning installeras på ett av kedjans hotell. 

Zaplox har fått en order från Mélia, en spansk hotellaktör.  Zaplox’ lösning installeras på ett av kedjans hotell och integreras i kedjans hotellapp med rumsbokning, incheckning, mobila nycklar, utcheckning och betalningsfunktion, en så kallad SDK-lösning (Software Development Kit). VD Magnus Friberg kommenterar:

Vi har avtal med andra europeiska hotellkedjor men det här är vår hittills största hotellkund. Avsikten med att Mélia lägger ordern hos oss är att de ska använda vår lösning i skarp drift på ett hotell, för att sedan kunna utvärdera inför en uppskalning.”

Implementering av lösningen påbörjas under sommaren 2017, för att en utvärdering ska kunna göras efter sommaren. Magnus Friberg sammanfattar:

”Vi har varit tidigt framme med vår lösning och nu är vi i en fas där vi ser att hotellmarknaden är mer mogen att implementera mobila nycklar i större skala. Vi är väl förberedda med integrationer i hotellbranschen. Med lösningar i drift sedan 2011 är vi en av de aktörer med mest erfarenhet av hur man levererar smarta och effektiva mobila nyckeltjänster för olika typer av behov.”

Zaplox handlas för första gången imorgon, 8:e juni på First North.

 

Om Zaplox: Marknadsinnovatör inom mobila nyckeltjänster för den globala hotellmarknaden. Zaplox arbetar över hela världen och erbjuder hotellbranschen ett säkert och effektivt system genom en mobil nyckelapp eller ett SDK (Software Development Kit) för att hantera gästens hotellvistelse. Med hjälp av mobil teknologi erbjuder Zaplox hotell och deras gäster ett ökat värde genom att hotellen får ett bättre sätt att göra in- och utcheckning, samt kan distribuera mobila nycklar för hotellrummen direkt till gästernas mobiltelefoner. Lösningen fungerar på alla större smartphone-plattformar, kan stödja lås, hotellsystem och access-system, och kan ersätta eller samexistera med nyckelkort, kodlås och fysiska nycklar. Zaplox’ system har varit i kommersiellt bruk sedan 2011 i leveransen av mer än 1,5 miljoner gästnätter. Zaplox grundades 2010 på Ideon Science Park Lund, Sverige, och har kontor i Europa och USA.

Related Posts

What is your opinion? Let us know