in Uncategorized

Opus – ny kontrakt i Nashville

Metro Nashville har tecknat ett nytt kontrakt med Opus Inspection för att fortsätta bedriva bilprovningsprogrammet för miljökontroll. Det nya femåriga kontraktet startar den 1 juli 2017 och Metro Nashville har möjlighet att förlänga kontraktet ytterligare fem år. Opus Inspection har bedrivit ett helt nyckelfärdigt bilprovningsprogram för miljökontroll för Metropolitan Government of Nashville och Davidson County (Metro Nashville) sedan 2007.

  • 6 bilprovningsstationer med totalt 36 testlinjer;
  • Helautomatiserade besiktningssystem som bedrivs av 50 anställda besiktningstekniker från Opus;
  • Realtidskommunikation av all besiktningsrelaterad data med alla testlinjer;
  • Integrerade fordonsregistreringstjänster; och;
  • Flera mobila besiktningssystem.

“Vi har haft en långvarig och mycket bra relation med Metro Nashville”, säger Chris Smith, Vice President of Operations på Opus Inspection. ”Det är väldigt glädjande att Metro Nashvilles hälsomyndighet har förtroende för vårt företag att fortsätta tillhandahålla bilprovningstjänster av hög kvalitet som bilisterna är vana vid. Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med Metro Nashville under många år framöver.”

Opus beräknar att kontraktsvärdet uppgår till mellan 2,3 MUSD – 3,3 MUSD per år, beroende på användningen av ny teknik.

Det nya kontraktet möjliggör även för Opus Inspection att införa nya självbetjäningskiosker och trådlös remote OBD-teknik när de nya tillståndsreglerna har införts.

Related Posts

What is your opinion? Let us know