in Uncategorized

Fingerprint: SEB upprepar Köp-rekommendation

SEB upprepar sin köprekommendation för Fingerprint i en uppdatering i samband med Mobile World Congress (MWC) i Barcelona.

Banken lyfter fram att Fingerprint har presenterat elva nya lanseringar av fingerprintsensorer i telefoner, bland annat från Huawei, Lenovo, LG, BlackBerry, en japansk hemlig kund (potentiellt Sony) och Xiaomi.

Fingerprint har även lanserat användarfunktioner som går ut på att på att sensorerna känner av och reagerar beroende på hur hårt personen i fråga trycker.

SEB menar att Fingerprints levererande av nyheter på löpande band är en indikation på att Fingerprint bibehåller sin starka position på biometrimarknaden. Trots att huvudkonkurrenten Goodix, som har sensorer under telefonens glas på ett konkurrenskraftigt sätt, också valts ut som leverantör till Huaweis nya telefoner.

 

Related Posts

What is your opinion? Let us know