in Uncategorized

Fingerprint: “Påverkar inte vår syn på Samsung som potentiell kund”

images-2Fingerprint Cards Vd Christian Fredriksson kommenterar imorse nyheten att Samsung ska börja tillverka fingersensorer.

Vi är inte förvånade eller överraskade över att konkurrensen ökar,” skriver Christian Fredriksson i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt.

Bolaget ändrar inte heller sin uppfattning när det gäller Samsung som en framtida kund.

Vi befinner oss i en högintressant och växande marknad där vi givetvis förväntar oss många nya spelare. Det är ingenting konstigt med det och inget som påverkar vår syn på Samsung som potentiell kund,” skriver han.

På tisdagen framkom det genom ett pressmeddelande från svenska Precise Biometrics att Samsungs komponentdivision LSI ska börja tillverka fingersensorer. “Vi vet inte hur de kommer att adressera fingeravtrycksmarknaden. Men jag kan tänka mig att de kommer att sälja brett som alla andra tillverkare på marknaden,” sade Precise Vd Håkan Persson då till Direkt.

Related Posts

What is your opinion? Let us know