in Uncategorized

Everysport: får försäljningsrätt för PGA- och Europatouren i golf

UntitledSportmedieföretaget Everysport Media inleder ett samarbete med Mediadrive UK inom golfmedia. Samarbetet innebär att Everysport med start i september 2016 får försäljningsrättigheterna för Europatouren och amerikanska PGA-touren i Sverige och Norge. Det framgår av ett pressmeddelande.

Everysport är sedan tidigare aktivt inom golf genom Svenska Golfförbundets bokningsbekräftelsemejl, sajterna Viasatsport.se, Kittad.se, Caddee.se och den egna golfprodukten Golfing.se.

Följare av de större golftourerna vänder sig ofta direkt till tourernas egna medieprodukter för att hålla sig up to date med de senaste resultaten. Det gäller såväl mobilt som desktop. Med Europatouren och PGA-touren nu inkluderade i vårt annonserbjudande vågar jag påstå att vi har marknadens slagkraftigaste digitala annonspaket inom golf. På veckobasis når vi över 300.000 unika golfare i veckan som vi kan erbjuda de svenska annonsörer som vill nå målgruppen golfare“, säger Mathias Resare, golfchef på Everysport.

Related Posts

What is your opinion? Let us know