in Uncategorized

SpiffX: Kundintag +400% i Q2

images-3SpiffX, som driver världens första optionsmarknad samt en avancerad kostnadseffektiv darkpool för handel med sportodds, offentliggjorde sin rapport för andra kvartalet 2016 imorse. Nettoomsättningen ökade med 15% till SEK o,3m. Viktigast är dock antalet registrerade kunder som ökade med nästan 400% jämfört med samma period förra året till 21 329. Den sekventiella ökningen var drygt 40%.

Vd Tobias Fagerlund kommenterar:

Under andra kvartalet var en intensiv period för oss med rafflande avslutningar på de europeiska fotbollsligorna och starten på EURO 2016. Vi har fortsatt arbetat hårt med att utveckla våra marknadsplatsers erbjudanden och vårt långsiktiga arbete med att erbjuda den mest innovativa och konkurrenskraftiga handelsplatsen för odds. 

Vår kundbas fortsätter att växa kraftigt och har vuxit med nästan 400 % sedan samma period förra året. Vi ser hur kunskapen och medvetenheten kring SpiffX och vårt erbjudande ökar och hur våra unika funktioner och erbjudanden tas väl emot av både nya och befintliga kunder. 

Jag har tidigare sagt att min känsla är att vi står inför ett genombrott. Sommarens aktiviteter kring affärsområdet SpiffX Games och Take5Live bekräftar den känslan. Take5Live har under perioden utvecklats enligt plan.  Våra befintliga användare gavs möjligheten att prova produkten under Champions League slutspelet och under Euro 2016 har även vårt affiliate-nätverk erbjudit Take5Live via sina kanaler vilket har resulterat i nya kunder som har provat produkten.

SpiffX har erhållit mycket värdefull statiskt och data baserad på dessa aktiviteter som kommer att underlätta införsäljningen till nya partners och operatörer. Take5Live kommer att uppdateras med flera nya funktioner inom kort och kommer att fortsätta att utvecklas gemensamt med våra samarbetspartner. Take5Live är i första hand framtagen för att attrahera nöjesspelare med one-touch bet och enkla fasta regler som att satsa 1 € och få 5 € om du tror att det blir mål inom 5 min. Användandet av Take5Live skapar underliggande transaktioner på SpiffX:s marknadsplatser och kommer att bidraga till framtida intäkter.  Det är därför av stor vikt att etablera nya avtal med operatörer för distribution av Take5Live.

Sommarens användardata och statisk ger produkten den kommersiella grund som behövs för en lyckad lansering med ett flertal operatörer och vi lägger nu ner stora ansträngningar på ett omfattande och intensivt försäljningsarbete.

Som vi har kommunicerat tidigare så har vi en genuin tro på att vi kommer att vara lyckosamma i vårt arbete med att leverera produkter som är populära och lättillgängliga för konsumenter och som samtidigt ger speloperatörer nya intäktsströmmar med hög marginal. Det är som bekant ett långsiktigt och tålamodskrävande arbete att slå sig in på en marknad som liknar den finansiella och att samtidigt skapa nya typer av produkter för handel med odds. Gensvaret vi fått hittills är uppmuntrande och det kommer att vara intressant att följa vår utveckling och vårt försäljningsarbete framöver. Vi på SpiffX är övertygade om att våra produkter kommer att vara en naturlig del av marknadens erbjudande framöver och ser framtiden – både på kort och på lång sikt – an med stor tillförsikt.”

 

Mer om Spiffx: Erbjudandet på bolagets marknadsplatser innebär att ge storspelare, spelbolag och nöjesspelare möjlighet att ingå hävstångspositioner och att handla med odds för att spekulera eller för att hantera portföljrisker. SpiffX erbjuder även attraktiva konsumentprodukter inom affärsområdet SpiffX Games. Konsumentprodukter som bygger på aktiviteten på de underliggande marknadsplatserna och användande av optionsmarknaden i realtidsspel på olika sportevent och som spelbolag kan erbjuda sina kunder.

Related Posts

What is your opinion? Let us know