in Uncategorized

Nordic Camping: “Bra bokningsläge inför säsongen”

images-4Campingspecialisten Nordic Camping lägger nu full fokus på att ta emot gäster och känslan inför säsongen är bra.

Vi har öppnat upp våra anläggningar med full kraft nu och det känns väldigt bra. Bokningsläget är som vi sagt tidigare väldigt bra inför säsongen. Det har varit en mycket varm vår vilket brukar vara bra både för oss och för turistnäringen i stort på hemmaplan”, säger vd Tom Sibirzeff i en kommentar till Finwire.

Nordic Camping-chefen tror också att fler människor kommer att turista på hemmaplan i år än tidigare. Flera länder i Europa och Nordafrika har problem med sin turistnäring efter terrordåd och allmän oro däribland klassiska svenska turistmål som Egypten, Tunisien och Turkiet. Det har även begåtts terrordåd i Paris och Bryssel.

Det är troligt att fler människor väljer att semestra hemma i år än tidigare då man helt enkelt är orolig. Det är inte bara vi på Nordic Camping som gynnas av det utan jag tror att hela turistnäringen i Sverige gynnas av. Dessutom har vi haft en väldigt fin vår med många varma dagar vilket också stärker känslan av att många vill turista på hemmaplan”, säger han.

Nordic Camping har historiskt gjort en rad förvärv. Högsäsong för strukturella grepp är dock inte nu på sommaren utan traditionellt drar de diskussionerna igång under hösten och vintern. Årets köp av Hagöns Camping i Halmstad är redan integrerat.

Vi gör alltid vissa anpassningar och det har vi även gjort på Hagöns Camping. Vi kommer redan i sommar att kunna erbjuda alla barnfamiljen vår populära barnklubb Bosse Bo och andra aktiviteter“, avslutar Tom Sibirzeff.

Related Posts

What is your opinion? Let us know