in Uncategorized

Everysport Media: SvenskaFans lanserar EM-app

UntitledSommarens fotbollsfest närmar sig med stormsteg. Idag släpper Everysportsajten SvenskaFans sin nya EM-app som ger miljontals svenska fotbollsfans ständig tillgång till landets starkaste EM-bevakning.

Den 10 juni drar fotbollens EM-turnering igång i Frankrike. På SvenskaFans.com innebär det en bred nyhetsbevakning med fokus på samtliga lag i turneringen kryddat med video, podd och blogg från fanreportrar på plats nära det svenska laget i Frankrike.

Vi satsar stort på sommarens fotbollsfest. På webben, i appen och på plats i Frankrike. Vi vet att de mest initierade fotbollsfansen i Sverige följer sina favoritlag på SvenskaFans“, säger Peter Sibner, affärsområdeschef Sportmedia på Everysport Media Group.

Appen lanseras idag för både iPhone och Android. I den hittar fansen inte bara SvenskaFans egna nyheter om EM, utan också mängder av samlat material från andra källor som bevakar EURO 2016. Genom att markera sina favoritlag erbjuds läsarna ett skräddarsytt urval direkt i appen.

SvenskaFansappen har tagits fram i samarbete med 2BPublished och SvenskaFans EURO2016-partner – Carlsberg.

SvenskaFans.com är en av Sveriges ledande sportsajter med över 300 000 unika besökare per vecka. SvenskaFans.com ingår i Everysport Media Groups fotbollsvertikal.

Ladda ner appen:

» AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/svenskafans.com-em-appen/id1091580923?ls=1&mt=8

» Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.putget.sfchampionship
För ytterligare information, vänligen kontakta:

Gustaf Karling, VD, Everysport Media Group

E-post: gustaf@esmg.se

Tel: +46 070-7662680

Webb: www.esmg.se

Related Posts

What is your opinion? Let us know